Translate

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


-Διατροφική Αξιολόγηση

Στην πρώτη σας επίσκεψη στο γραφείο μας λαμβάνουμε ένα πλήρες διατροφικό και ιατρικό ιστορικό, προκειμένου να αξιολογηθεί η διατροφική σας κατάσταση και να ληφθούν υπόψιν τυχόν προβλήματα υγείας που υπάρχουν. Για το λόγο αυτό, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας πρόσφατες αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις (μέχρι 1 χρόνο πριν). Όλα αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για εμάς, προκειμένου να θέσουμε τους στόχους και να ετοιμάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για εσάς.
Η συγκεκριμένη συνεδρία είναι ουσιαστικά και η πιο χρονοβόρα γι' αυτό υπολογίστε ότι θα χρειαστεί να αφιερώσετε 45 - 60 λεπτά.


Picture


-Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Στο γραφείο μας θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε λιπομέτρηση με τη χρήση του ζυγού - αναλυτή σύστασης σώματος TANITA BC-418MA. Με τη βοήθεια της TANITA BC-418MA παίρνουμε λεπτομερείς πληροφορίες όσον αφορά το συνολικό ποσοστό λίπους του εξεταζόμενου, καθώς επίσης και μια τμηματική ανάλυση του ποσοστού λίπους στα άνω και κάτω άκρα (αριστερό και δεξί χέρι - πόδι) και τον κορμό. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διαπιστώσουμε σε ποιο σημείο του σώματος του εξεταζόμενου συσσωρεύεται κυρίως το λίπος, συσχετίζοντας το με τον πιθανό κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων υγείας. Για παράδειγμα, τα άτομα που συσσωρεύουν λίπος στον κορμό κινδυνεύουν περισσότερο για να εμφανίσουν στεφανιαία νόσο.Επίσης, μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες της TANITA BC-418MA είναι η στοχοποίηση του σωματικού λίπους του εξεταζόμενου, υπολογίζει δηλαδή το ποσοστό της λιπώδους μάζας που πρέπει να "χαθεί" προκειμένου να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος. Η στοχοποίηση επικεντρώνεται απευθείας στη λιπώδη μάζα που είναι η πιο σημαντική, και όχι απλά στο σωματικό βάρος του εξεταζόμενου.

Picture
Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη μέτρηση αφορούν:
  • Το Σωματικό Βάρος
  • Το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ)
  • Το Συνολικό Σωματικό Λίπος (%) και τη λιπώδη μάζα (kg)
  • Το Σωματικό Λίπος (% και σε kg) ανά τμήμα σώματος
  • Τα υγρά σώματος (% και σε kg)
  • Το επιθυμητό εύρος του σωματικού λίπους

Επιπλέον, με τη βοήθεια του ζυγού - αναλυτή σύστασης σώματος TANITA BC-418MA μπορεί να γίνει εκτίμηση:Του Βασικού Μεταβολισμού του εξεταζόμενου (BMR) και της μυϊκής μάζας

- Προληπτική Υποστήριξη

Προλαμβάνουμε το πρόβλημα πριν δημιουργηθεί. Απευθύνεται σε άτομα με φυσιολογικό βάρος ή ελαφρά αυξημένο. Δημιουργούμε μαζί σας εξατομικευμένα ισορροπημένα προγράμματα διατροφής ούτως ώστε να έχετε επάρκεια σε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας, και να διασφαλίσετε ένα υγιές σωματικό βάρος με ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.- Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας

Στόχος μας είναι η βαθύτερη προσέγγιση του προβλήματος και όχι απλά να χαθούν τα κιλά αλλά να μην επιστρέψουν στο μέλλον. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου και η υιοθέτηση σωστού τρόπου ζωής.


- Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας

Η παιδική ηλικία είναι από μόνη της ευαίσθητη ηλικία, το παιδί λόγω της συνεχούς ανάπτυξης χρειάζεται ειδική μεταχείριση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Στόχος μας η ορθή αντιμετώπιση προβλημάτων βάρους και διατροφής των παιδιών ούτως ώστε να μην επηρεαστεί η ανάπτυξη και η υγεία στην μετέπειτα ζωή του παιδιού.


- Κλινική Υποστήριξη

Η διατροφή των ατόμων με διάφορα νοσήματα όπως: παθήσεις  καρδιάς, νεφρών, πνευμόνων, εντέρου, ήπατος, χολής, λιπιδαιμίες, ουρικό οξύ, υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της νόσου. Έτσι στόχος μας είναι η δημιουργία εξατομικευμένου διαιτολογίου ώστε να συντελεί στην βελτίωση της υγείας του ασθενούς.


- Ψυχογενής Ανορεξία / Βουλιμία

Πολυπαραγοντικά διατροφικά νοσήματα χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, στόχος μας η διατροφική και ψυχολογική αποδέσμευση του ατόμου από αυτές τις διατροφικές συμπεριφορές.


- Διατροφική Υποστήριξη για Ειδικές Καταστάσεις

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στην ζωή μας όπου οι διατροφικές μας απαιτήσεις αλλάζουν όπως είναι η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η χορτοφαγία, η νηστεία, διάφορες δυσανεξίες / αλλεργίες, προβλήματα μάσησης, δυσκοιλιότητα κ.α. Στόχος μας είναι η βέλτιστη διατροφική υποστήριξη των ατόμων αυτών ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος για την υγεία τους.


- Διατροφική Υποστήριξη Αθλητών

Ειδικά προγράμματα διατροφής ανάλογα με το άθλημα, τις ώρες προπόνησης, την φυσική κατάσταση του αθλητή καθώς και τις προσωπικές του διατροφικές συνήθειες.(Προαγωνιστικό - Αγωνιστικό - Μεταγωνιστικό γεύμα)
Στόχος μας η αύξηση της αθλητικής απόδοσης και η βελτίωση των επιδόσεων του αθλητή.

- Συμβουλευτική Εταιρειών

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην διαμόρφωση καλύτερων προϊόντων διατροφής η χρήση των οποίων θα προάγει την υγεία του γενικού πληθυσμού καθώς και η διαμόρφωση καλύτερων και έξυπνων μενού για χώρους μαζικής εστίασης.


-  Διαιτολογική επίσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης π.χ. Skype. 

Φανταστείτε να μπορούσατε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα!
Τώρα με την υπηρεσία Δίαιτα από Απόσταση αυτό είναι εφικτό!
Με απλά βήματα μπορείτε από οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες διατροφής που παρέχει το γραφείο μας. 'Ετσι, άτομα που βρίσκονται πολύ μακριά από την έδρα μας και δεν μπορούν να μας επισκεφθούν η να καλυφθούν με κατ' οίκον παρακολούθηση, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής.
H διαδικασία είναι απλή.


- Κατ΄οίκον Διαιτολογική παρακολούθηση

Το διαιτολογικό μας γραφείο παρέχει την δυνατότητα διαιτολογικής παρακολούθησης στο χώρο σας. Στόχος μας με αυτή της υπηρεσία είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής σε άτομα με περιορισμένο χρόνο ή με κινητικά προβλήματα.


 -  Υποστήριξη DigiDiet.

Είναι ένας Ψηφιακός Διαιτολόγος που εγκαθίσταται στο τηλέφωνο σας και σας ενημερώνει κάθε μέρα για το τι πρέπει να καταναλώσετε την σωστή στιγμή καθώς και για τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να υπάρχουν σε κάθε γεύμα σας!

Το DigiDiet απευθύνεται σε όσους:

-Βρίσκονται σε δίαιτα με στόχο την απώλεια βάρους 

-Δυσκολεύονται  να τηρήσουν ένα σωστό διαιτολόγιο

-Έχουν μεταβλητά ωράρια εργασίας και απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις που επηρεάζουν την σωστή διατροφή 

-Ξεχνούν να καταναλώσουν το σωστό γεύμα την κατάλληλη ώρα

-Αθλητές και σωματεία που χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και καθοδήγηση στα πλαίσια της διατροφής τους 

-Αναρρώνουν από κάποιο πρόβλημα υγείας και πρέπει να τηρήσουν συγκεκριμένο διαιτολόγιο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου